Jobba med oss

KULTUR

Att arbeta hos oss

Hos Cloud Enablers är varje individ viktig för att utveckla bolaget och göra kunden nöjd. Att varje anställd känner sig trygg, stimulerad och sedd är därför en stor faktor för att vi ska lyckas som ett team. Självklart har vi kollektivavtal så du kan känna dig trygg med tydliga villkor som anställd. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans! Nyfiken på att höra mer? Kontakta oss!

Eget ansvar

Alla är vi olika. Som anställd hos Cloud Enablers förväntas du ta eget ansvar och du får då möjlighet att styra över ditt ansvarsområde. Givetvis är vi ett team som hjälper varandra om så behövs.

Lära och utveckla

Vi jobbar med de senaste teknikerna. Därför krävs det att alla anställda får ta till sig de och lära om nyheterna som släpps. Att som anställd få utvecklas, utbildas och certifieras inom just sitt område är en självklarhet för oss.

Hälsa och friskvård

Hälsan kommer alltid först. Därför vill vi, baserat på de medel vi kan bidra med, ge förutsättningar för varje anställd att må så bra som möjligt.

Lediga tjänster

Hittar du inte en roll som passar? Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till rekrytering@cloudenablers.se, så kontaktar vi dig.